Козметично студио Алекс

новите революционни технологии за чиста, здрава и млада кожа

Медицинска козметика

ФОТОЕПИЛАЦИЯ

Най-съвременния метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Прилага се във всички части на тялото, както и при всеки цвят на кожата. Процесът се насочва само към космените фоликули и ги разрушава. Няколко процедури е всичко, което е необходимо да направите за гладка и нежна кожа. Козметично студио „Алекс“ препоръчва на своите клиенти фотоепилацията като едно практично, ефективно и безопасно решение за всеки тип кожа.Препоръчително е пациентите да не са посещавали солариум 15 дни преди това и се изисква да се ползва фотопротектор с висок фактор.

ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕ

Ако се страхувате от пластични операции, а търсите видим подмладяващ ефект, спасението е лазерна технология. Кожата се обработва с енергията на светлината и топлината – LHE. Тя активизира обменните процеси, стимулирайки синтеза на колаген и еластин. Най-важното подмладяване е на клетъчно ниво. С фотоподмладяването ще можете да се избавите не само от бръчки, но и намалявате повърхностните капиляри и тъмни петна. Използва се също за лечение на проблемна кожа – обриви, акне, разширени пори, розацея. Резултатът е видим след две седмици. Положителните промени се натрупват и след курс от 4 процедури ще изглеждате значително по-млади.

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

Представете си как би изглеждало огледалото ви, ако никога не сте го почиствали – това е и лицето без химичен пилинг. При химичния пилинг се нанасят разтвори на различни киселини, най-често алфахидроски. След като се премахне повърхностния слой с киселина, кожата изглежда по-гладка и тонизирана, без малки бръчки, пигментни петна и белези от акне. В козметично студио „Алекс“ се прилага любимият на всички дерматолози гликолов пилинг, които е повърхностен и щадящ кожата и най-вече с идеален ефект.

МАТРИДЕКС

Мигновено прави устните ви пухкави и коригира контура им, избавя ви от бръчки около устата.Хиалуроновата киселина е с натурален произход и организмът я приема като своя. Въведена в проблемната зона, тя се свързва с молекулите вода в тъканите и „изпълва“ бръчките.
Хиалуроновата киселина е от животински произход, затова не е необходимо провеждане на кожен тест, не дава алергии, няма риск от предаване на инфекциозни агенти(бактерии, вируси).

ФОТОТЕРАПИЯ НА АКНЕ

Ефективно почиства възпалителните поражения точно за една трета от времето, което е необходимо за стандартните локални и перорални лечения, за да се постигне същото. Поредица от осем сеанса за период от четири седмици е всичко, което трябва, за да се постигне състоянието на драстично по-чиста и без акне кожа. Още през втората седмица на лечението при повечето пациенти се демонстрира значително намаляване на сериозността и на броя на пораженията от акне, като резултатите постоянно се подобряват и постигат ниво на подобрение от близо 90%.

ФОТОТЕРАПИЯ НА ПСОРИАЗИС

До сега традиционната фототерапия на псориазис използваше UV лампи, които облъчваха цялото тяло без да правят разлика между здрава и увредена тъкан. LHE действа на принципа на селективната фототермолиза като позволява на лекаря избирателно да третира увредената тъкан, без да докосва здравата околна кожа. Контролирано клинично проучване, базиращо се на пациенти с всички форми на псориазис показва в значителен брой случаи подобрение на състоянието спрямо контролната група.

ПРЕМАХВАНЕ НА ПИГМЕНТАЦИЯ И КАПИЛЯРИ

LHE подмладяването на кожата съчетава комбинирана лечебна мощ на светлината и топлинната енергия. Фотозастаряващите дефекти на кожата, като пигментите и съдови увреждания, могат да бъдат лекувани с един бърз, ефективен и неамбулационен процес.

ПРОЦЕДУРИ С УЛТРАЗВУК

Ултразвуковото почистване отстранява комедоните, забавя тяхното формиране и стяга порите. Ултразвуковия пилинг ще освежи тена на лицето, идеално почиства мъртвите клетки от епидермалния слой на кожата и намалява пигментацията. Просветлява кожата и й възвръща младежкият блясък.

Естетична козметика

МАНИКЮР И ПЕДИКЮР

Жената винаги трябва да бъде изрядна по отношение на това, как изглеждат ръцете и, и как поддържа своя маникюр. Дори и ноктите ви да са чупливи, това не означава, че трябва да забравите съвсем за тях. Салонът предлага козметичен и лечебен педикюр, отстраняване на мазоли, кокоши тръни, впити нокти и гъбички.

ПИЪРСИНГ

През изминалите няколко години бодипиърсингът стана доста популярен. Сега студио „Алекс“ ви предлага да се доверите на специалисти, който знаят как да удовлетворят вашите желания.

Студиото предлага: пиърсинг на уши, пиърсинг на нос, пиърсинг на тяло.